Maj 07, 2021

Mreža mladih Medžlisa IZ Bihać u posjeti Zagrebu

U organizaciji Mreže mladih Medžlisa IZ Bihać u subotu, 02.03.2019. organizirano je putovanje za dvadeset članova Mreže mladih u Zagreb kako bi kao gosti učestvovali na IV. Susretima bošnjačke omladine u Zagrebu. U sklopu posjete, članovi Mreže mladih su posjetili zagrebačku džamiju i učestvovali u druženju sa mladim Bošnjacima iz cijele Hrvatske.

"Ova posjeta Zagrebu je nastavak naših aktivnosti koje realizujemo sa mladim ljudima u cilju proširivanja njihovih vidika i upoznavanje sa iskustvima mladih ljudi iz drugih gradova i država." - ističe Aldin-ef. Adilović, koordintaor Mreže mladih Medžlisa IZ Bihać.

Pored druženja sa mladim ljudima, članovi Mreže mladih posjetili su znamenja grada Zagreba i najatraktivnije lokacije sa kojih se odlično može promatrati panorama grada Zagreba, te lokacije značajne za historiju R Hrvatske.

Mladi su proveli još jedan divan dan u druženju i novim spoznajama, te se sretno i zadovoljno vratili u svoj grad sa novim idejama i novom energijom za naredne projekte koje pripremaju u okviru Mreže mladih Medžlisa IZ Bihać.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on ponedjeljak, 18 Mart 2019 01:03
Super User

Medžlis Islamske zajednice Bihać

www.mizbihac.ba

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2017 Medžlis Islamske zajednice Bihać Sva prava zadržana. Designed By N&H