Maj 07, 2021

Dvodnevna ekskurzija kroz domovinu Mreže mladih

U okviru aktivnosti "Mreže mladih" Medžlisa IZ-Bihać, organizirana je dvodnevna eksurzija našom lijepom Bosnom, a krajnja destinacija je bila glavni grad naše domovine - Sarajevo.

"Na tom putu smo obišli historijski značajan kravljeski stari grad Ključ, prelijepe vodopade u Jajcu, fascinantne Visočke piramide, medresu "Osman ef. Redžović" koja nam je ujedno bila i domaćin gdje smo pored večere, konaka i doručka, uživali u prelijepom druženju sa omladinom Sjeverne Amerike, Visokog i koordinatorima ispred Medrese, na čemu im se od srca zahvaljujemo. Zadnji dan smo uživali u ljepotama glavnog grada, a žičara je bila posebno iskustvo." - ističe Aldin-ef. Adilović, koordinator Mreže mladih Medžlisa IZ Bihać

Pored toga što su uživali, ovo putovanje je doprinijelo zbližavanju naše omladine što je svakako jedan od osnovnih ciljeva zbog kojeg smo sretni.

IZ Mreže mladih iskazuju svoju zahvalnost svima onima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju ove ekskurzije, a prije svega; Medžlisu IZ-e Bihać na finansijskoj pomoći, autoprevozniku Una Transport, koji je besplatno iznajmio vozilo od 20 mjesta, Muminu Veliću u svojstvu vozača, koji je našavši zamjenu za svoj posao izašao u susret našoj omladini te ih profesionalno i bezbjedno odvezao i vratio, te nNašoj omladini koja je dostojanstveno predstavila naš grad i našu Islamsku zajednicu.

 

Rate this item
(0 votes)
Super User

Medžlis Islamske zajednice Bihać

www.mizbihac.ba

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2017 Medžlis Islamske zajednice Bihać Sva prava zadržana. Designed By N&H