Maj 07, 2021

Odjel za brak i porodicu Medžlisa IZ Bihać je u februaru pokrenuo Savjetovalište kao vrstu vjersko-psihološke pomoći pojedincu i porodici. Od sada, u periodu izolacije uzrokovane pojavom pandemije Corona virusa, nudimo besplatno Online savjetovalište.

Ukoliko trebate našu stručnu pomoć bilo individualno, kao bračni partneri, porodica ili njeni pojedini članovi, sada imate priliku da iz udobnosti svoga doma razgovarate sa našim savjetnicima.

Na raspolaganje vam stavljamo više platformi koje možete koristiti tokom savjetovanja kao što su: Viber, What's up, Zoom ili Skype. Prilagodit ćemo se vašim mogućnostima a sve u cilju da iz perioda izolacije izvučemo najbolje za svakog člana naše zajednice kome je naša podrška potrebna.

Svaki dan od ponedjeljka do petka u periodu od 12 do 16 sati možete nas nazvati ili poslati SMS na broj 060 305 4858 i dogovoriti svoj termin savjetovanja sa teologom i/ili psihologom/porodičnim savjetnikom. Kontaktirati nas možete i putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili slanjem poruke u Inbox naše facebook stranice: Asocijacija Iskre Medžlisa IZ Bihać.

Očekujemo vaše pozive ili poruke!

Rate this item
(0 votes)
Last modified on subota, 21 Mart 2020 16:02
Super User

Medžlis Islamske zajednice Bihać

www.mizbihac.ba

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2017 Medžlis Islamske zajednice Bihać Sva prava zadržana. Designed By N&H