Februar 04, 2023

Upriličen iftar za članove Mreže mladih

U organizaciji Mreže mladih upriličen je iftar za četrdeset njenih članova. Iftaru su prisustvovali glavni imam Mensur-ef. Ćehić, predsjednik Medžlisa IZ Bihać Samir Bećirspahić, koordinator Mreže mladih Haris-ef. Dedić i imam džemata Papari Idriz-ef. Trejić.

Glavni imam Mensur-ef. Ćehić je u svom izlaganju mladima između ostaloga istakao: „Vaša osnovna zadaća je da budete izvor izvrsnosti mladima srednjih škola, fakulteta i općenito mladima u Bihaću. Prva Objava Ikre – uči, čitaj, bi trebao biti vaš osnovni motiv za inspirisanje mladih.“

Predsjednik Medžlisa IZ Bihać Samir Bećirspahić je naglasio da će se nastaviti još veća podrška medžlisa projektima i aktivnostima koje će u narednom periodu realizirati Mreža mladih.

„Ugodno druženje nakon iftara samo je jedna od blagodati mubarek mjeseca Ramazana koju naši članovi iskorištavaju u ovom posebnom mjesecu. Želimo da se zahvalimo glavnom imamu Mensuru ef. Ćehiću i predsjedniku Medžlisa Islamske zajednice Bihać, Samiru Bećirspahiću na ovom divnom iftaru i druženju uz dovu Svemogućem Stvoritelju da nas ovako sastavi i u Džennetu“ – u svom obraćanju mladima rekao je Haris-ef. Dedić, koordinator Mreže mladih Medžlisa IZ Bihać.

Rate this item
(0 votes)
Super User

Medžlis Islamske zajednice Bihać

www.mizbihac.ba

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2017 Medžlis Islamske zajednice Bihać Sva prava zadržana. Designed By N&H